Oef.. Gaan we weer..

M’n heerlijk drukke schoolleventje is weer in volle gang.. Hele dagen naar school, huiswerk en ook nog ergens tijd vinden om te werken en tijd voor vriendjelief.. Hoe moet zoveel in één week passen.. Kijk lekker mee;)

Maandag en dinsdag heb ik school tot ongeveer 1 uur en ben dan om 3 uur thuis (ja, school staat niet om de hoek). Dé middagen om nog wat te kunnen werken, lang is anders maar okej.. Woensdag ben ik meestal om 6 uur thuis. Dan eet ik dus even en ga mn krantjes rondbrengen. Héééérlijk trouwens, gewoon in de openlucht een rondje lopen door het dorp en er dan ook nog geld mee verdienen;) een goeie aanrader.

Ohja, donderdag.. Dan zit ik tot half 4 op school en heb dus zowaar ’s avonds tijd om is wat aan huiswerk of zoiets te doen. Ook fijn om vriendjelief weer’s te spreken..

De vrijdag zijn we ‘heerlijk’ om kwart over 7 thuis. Nouja, hoort erbij.. En dan is het gewoon weekend! De zaterdag zit uiteraard bomvol met werk, ook hoop ik zo tussendoor ooknog weleens foto’s te kunnen maken. Ik heb trouwens een nieuwe lens op het oog! Zin in!

Jupp, m’n week zit hélémáááál vol met vanaaalles.. En ja, bloggen is te leuk om er bij in te schieten.. Ik doe m’n best..
Liefs,

Dr. Creative

cropped-logo-docx.png

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s